Implant Dentar

Implant Dentar

Despre – Tratamnet implant dentar Bucuresti

Tratamentul de implant dentar Bucuresti- va ajuta ca de acum sa nu mai fie nevoie sa va feriti privirea cand veti dori sa zambiti.  Recapatati-va increderea apeland la implanturile dentare! Implantologia, ramura medicinei dentare vine sa rezolve problema dintilor lipsa, un necaz de care multi ar dori sa scape repede.

Ce este insa un implant dentar?

Implantul dentar este un surub metalic, menit sa inlocuiasca radacina unui dinte natural pierdut. Materialul din care este confectionat un implant este foarte important pentru succesul interventiei chirurgicale. Inserarea implantului poate avea loc imediat dupa extractie sau dupa ce locul extractiei s-a vindecat.  Dupa aproximativ 3-6 luni (perioda de osteointegrare), se va atasa bontul protetic care poate fi incarcat cu coroane dentare, punti protetice sau proteze fixe.

Implant dentar Bucuresti – De ce ar trebui sa optati pentru un astfel de tratament?

Complexele legate de problemele dentare pot fi rezolvate in doar 25 de minute si FARA DURERE, solutia ideala fiind alegerea tratamentului cu implantul dentar.  Aceasta procedura este o tehnica non-ivaziva pentru restul dintilor, intervenindu-se doar in zona cu probleme.

Implantul dentar nu este o investitie foarte costisitoare, insa este o investitie inteligenta pe termen lung,  daca veti fi atenti la igiena dentara si ii veti acorda atentia necesara.

Lucrarile pe implanturi dentare, din punct de vedere estetic , se simt si arata precum dintii naturali, conferind si o masticatie confortabila.
Implant dentar Bucuresti – Centrul Art este clinica ce iti asigura sanatatea danturii si zambetul perfect. Te asteptam!

Implanturile dentare sau puntile dentare?

Cu siguranta, aceasta este o intrebare destul de des intalnita pe buzele pacientilor. Un prim dezavantaj si cel mai importan , pentru puntile dentare il reprezinta necesitatea slefuirii si devitalizarii dintilor vecini, sanatosi. Costurile vor fi relativ mai ridicate, folosindu-se 3 elemente pentru un dinte lipsa.

3 Pasi premargatori unui implant dentar!

Rezervati-va timp pentru o consultatie la medicul implantolog! Este foarte important sa vi se explice ce presupune interventia de inserare a unui implant, ce riscuri pot aparea si tipurile de radiografii pe care trebuie sa le faceti inainte.

Pentru a evalua corect afectiunea dentara si tratamentul necesar, sunt necesare o serie de investigatii computerizate.

Restul problemelor dentare ( carii sau extractii) trebuie efectuate inainte de procedura de implantare dentare. Daca in locul unde urmeaza sa se insereze implantul mai exista resturi radiculare, acestea trebuie extrase sau daca dintii vecini prezinta carii, acestea trebuie tratate de urgenta, pentru a elimina riscul de infectie.

Sistemul All-on-4

 

Termenul  All-on-4 se refera la toti dintii care sunt sustinuti pe patru implanturi dentare, o procedura chirurgicala care ofera posibilitatea reconstructiei sistemului masticator fara proteze mobile pentru pacientii cu dinti deteriorati sau compromisi din cauza bolii gingivale.

Se compune din reabilitarea maxilarului si/sau a mandibulei cu proteza fixa prin plasarea a patru implanturi dentare, unde densitatea osoasa este mai mare.  Cele patru implanturi suporta o proteza fixa cu 10 pana la 14 dinti.

Cui i se adreseaza tratamentul all-on-4?

Pacientilor cu o dantura terminala (dinti afectati de boala parodontala sau de carii) sau pacientilor purtatori de proteze mobile, care nu mai au niciun dinte.

Beneficiile majore  lucrarilor protetice sprijite pe implanturi dentare:

 • Pot rezista toata viata, daca se pastreaza o igiena dentara corespunzatoare si se viziteaza medicul stomatolog regulat;
 • Redau increderea si zambetul de altada, imbunatatind si functia masticatorie;
 • Se simt si arata ca si dintii naturali sanatosi;
 • stare buna la nivel psihic si emotional.

Avantaje

 • Permit instalarea protezelor dentare, fie că sunt fixe sau detaşabile; ba chiar cele detaşabile nu mai necesită adeziv;
 • Sunt confortabile şi discrete, după vindecarea ţesutului alăturat;
 • Nu impun restricţii de lungă durată privind dieta, mestecarea sau vorbirea;
 • Contribuie la conservarea osului alveolar precum şi la sănătatea dinţilor alăturaţi;
 • Nu pot forma carii;
 • Au aspectul unui dinte natural şi redau încrederea în sine;
 • Au o durabilitate mare. Dacă sunt întreţinute de igiena orală corectă, pot dura chiar şi o viaţă;

Sfaturi

 • Apelează la un implant cât mai rapid, după pierderea unui dinte, pentru a evita atrofierea osului;
 • Implantarea rapidă elimină riscul unor carii realizate la nivelul rădăcinii;
 • Dacă vei păstra golul survenit după pierderea unui dinte, ceilalṭi vor tinde să se încline spre acel spaţiu, ceea ce ar putea determina o intervenţie la ortodont;
 • Renunţă la fumat pentru a evita efectele secundare nedorite precum depunerile de nicotină şi gudron la nivelul implantului sau afectarea circulaţiei sangvine la nivelul gingiei;

Centrul Art dispune de o gamă largă de implanturi pentru a acoperi orice tip de problemă. Specialiştii noştri îţi vor face recomandări în funcţie de complexitatea cazului, proceduri, timpul implicat şi buget. In scurt timp, îṭi vei recăpata zâmbetul perfect.

_SEB4680
_DSC2670
_DSC2216
aa
implant
chirurgie-orala1