Albire dentara

image1

Albire dentara

ALBIRE DENTARA PROFESIONALA

Noi suntem creatorii de zambete, iar zambetul va fi intotdeauna la moda. Fiti si voi in trend si atrageti atentia tuturor cu zambetul dumneavostra! Albirea dentara  nu a fost niciodata mai simpla si placuta.

Noi venim in ajutor cu cele doua metode de albire dentara in cabinet care va vor asigura un zambet frumos, intr-un timp scurt si fara durere.

Albirea dentara profesionala se poate realiza cu laser sau cu plasma si cu ultraviolete  filtrate, speciale pentru dinti.

Rezultatele  uimitoare vor aparea dupa doar 30 de minute, iar dintii se vor albi pana la 8 sau chiar 14 nunate

Efectele albirii profesionale dureaza pana la 1-2 ani, insa aceasta perioada poate varia in functie de stilul de viata al fiecarui pacient. In cazul in care exista o igiena necorespunzatoare, se consuma alimente care pot pata dintii sau se fumeaza, durata poate fi redusa.

Exista riscuri in urma albirii dentare cu laserul?

  • Cu siguranta singurul risc pe care il veti avea in urma albirii dentare va fi admiratia celor din jurul dumneavoastra.
  • Mitul cum ca dintii pot suferi de sensibilitate la cald sau la rece, este neadevarat intrucat lumina emisa de laser este filtrata si astfel caldura emanata nu va dauna gingiei si nu va irita pulpa dentara.

Cat de albi vor fi dintii dupa procedura?

  • Pentru obtinerea unor rezultate garantate, tratamentul de albire dentara este personalizat si adaptat fiecarui pacient. In functie de culoarea lor initiala, dintii se vor putea deschide pana la 8 sau chiar 14 nuante. Recomandat in prealabil  este efectuarea unul periaj profesional si detartraj cu ultrasunete.

Cat de des putem apela la tratamentul de albire a dintilor?

  • Tinand cont ca efectele unei proceduri de albire pot dura intre 1 si 2 ani, in functie de igiena dentara, va recomandam sa nu exagerati cu numarul de tratamente de albire dentara deoarece puteti provoca neplaceri de alta natura.

Este albirea dentara cu Lampa Beyond o procedura sigura si eficienta?

  • Garantat 100 %,  tratamentul de albire cu ajutorul sistemului BEYOND este sigur si eficient, fiind un sistem avansat de filtrare a luminii.
  • Avantajul albirii dentare cu Lampa Beyond este acela ca si dupa trecerea anilor, dintii vor fi intotdeuna mai albi. Pentru DOAR 30 de minute,  pastrati-va mereu zambetul impecabil!

Albirea dentara profesionala cu LAMPA (BEYOND)

Albirea dentara cu lampa Beyond functioneaza prin activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra puternica, dotata cu un sistem de filtrare avansata. Procedura de albire dentara cu lampa Beyond consta in 2 aplicari ale gelului de albire de cate 20 minute fiecare. Dupa numai 40 de minute de la prima sedinta, efectul de albire poate ajunge pana la 8 sau chiar 14 nuante. Efectul rezultat in urma albirii cu lampa Beyond dureaza intre 1 si 2 ani. In functie de igiena pastrata si poate fi mentinut prin folosirea produselor de igiena dentara special concepute pentru acest obiectiv.

Albirea dentara profesionala cu LASER

Laserul este considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale pentru albire, dezvoltate special pentru cabinetele stomatologice. Tehnica albirii cu laserul este foarte simpla, sigura si rapida. Aceasta consta in aplicarea unui gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen activat de laser si care patrunde in smalt.

Albirea dentara cu laser se realizeaza FARA DURERE si este cea mai putin invaziva metoda de albire a dintilor. Comparativ cu albirea cu lampa, smaltul este penetrat rapid de substanta de albire, iar contactul dintre acesta si gelul de albire este de scurta durata. Tmpul de albire este  redus la DOAR 20 minute.

3Rate
RON467
6Rate
RON234
9Rate
RON156